Oproep
Help ons de verspreiding van het Coronavirus te ontdekken en voorspellen in uw omgeving. Vul je gezondheidstoestand in op CoronaStatus.nl

Huidige tijd in Rusland

Wereld  / Rusland

Meer over de tijd in Rusland

Wat is de tijd in Rusland

Rusland of de Russische Federatie zoals het officieel heet is het grootste land ter wereld. Het enorme land ligt gedeeltelijk in Europa en gedeeltelijk in Azië. Door deze grootte heeft Rusland ook meer tijdzones dan enig ander land in de wereld. De tijdszones lopen er van UTC+2 tot UTC+12. Het tijdsverschil tussen Rusland en Nederland is dan ook zeer divers. Om snel de tijd te vinden kan je gebruik maken van de zoekfunctie op onze wereldklok.

Decreettijd

Decreettijd is de naam voor alle veranderingen die doorgevoerd zijn in Rusland in de tijd van de Sovjet Unie. Alle klokken zijn op dat moment een uur vooruit gezet. Vind de huidige tijd in Rusland met de zoekfunctie op onze wereldklok.

Wereldklok en tijdzonekaart

Wanneer je op zoek bent naar een complete tijdzonekaart of naar de wereldtijd, kijk dan eens op onze wereldklok. Hier zie je alle tijdzones in een oogopslag en kan je de tijd opzoeken op naam van de stad die je zoekt.

Kaart Rusland