Stop de zomertijd!

Het begin en einde van de zomertijd zorgt ieder jaar voor een hoop ergernis, verwarring en zelfs voor een toename aan auto ongelukken en beroertes.
De petitie stop de zomertijd heeft NU momentum in de media en bij het Europees parlement.

Geef dat extra duwtje, teken de petitie!
Eerst meer informatie? Lees hier meer over het afschaffen van zomertijd.

Online Stopwatch!

Op onderstaande stopwatch kan je eenvoudig de tijd meten en tussenstanden opslaan. De stopwatch heeft een handige fullscreen stopwatch functie, hiermee kan je groot in beeld de gemeten tijd en tussentijden laten zien.


Fullscreen stopwatch

Om de stopwatch groot in beeld te laten zien kies je eerst de volledig scherm functie van je browser (vaak schakel je deze in met F11). Daarna klik je hier!

Veelgestelde vragen over de stopwatch

Ik zie soms haperingen, beïnvloed dit de meting?

Allereerst: dit beïnvloed de meting niet! De haperingen hebben de maken met de snelheid van je browser, deze kan moeite hebben de miliseconden te tonen. De tijdsmeting wordt echter constant synchroon gehouden met jouw eigen computerklok en is hierdoor zeer precies. Eventuele haperingen worden direct gecorrigeerd.

Waar kan ik de stopwatch voor gebruiken?

Je kan met deze online stopwatch de tijd meten tijdens een spel of tijdens een wedstrijd. Zou kan je bijvoorbeeld hardlooptijden meten of meten wie iets het snelste doet. Door de handige tussentijden kan je rondetijden makkelijk opslaan.

Kan ik deze online stopwatch inzetten voor officiële tijdsmetingen

We doen ons uiterste best deze stopwatch accuraat te maken echter voor zakelijke doeleinden of sportevenementen is het verstandig een gekeurde stopwatch te gebruiken.

Kan ik de stopwatch ook op volledig scherm weergeven?

Dat kan, onder de stopwatch vind je een link waarmee je de timer groot in beeld (zonder reclame) kan vertonen. Als je daarna ook nog eens op F11 (fullscreen) drukt heb je een prachtige grote online stopwatch op je scherm.