Oproep
Help ons de verspreiding van het Coronavirus te ontdekken en voorspellen in uw omgeving. Vul je gezondheidstoestand in op CoronaStatus.nl

Huidige tijd in Japan

Wereld  / Japan

Ashburn
05:00
6 april 2020
Japan
18:00
6 april 2020

Lokale tijd in Japan

Het is in Japan 9.0 uur later dan in UTC en 13.0 uur later dan in Ashburn. Op dit moment is er geen zomertijd van toepassing.

Meer over de tijd in Japan is

Huidige tijd
18:00
Timezone Japan Standard Time (JST)
Olson tijdzone ID Asia/Tokyo
Tijdsverschil 13.0 uur later dan Ashburn
  9.0 uur later dan UTC

Meer over de tijd in Japan

De eilandstaat Japan in het oosten van het continent Azie heeft ruim 127 miljoen inwoners. Japan bestaat uit bijna 7000 losse eilanden waaronder een aantal grote zoals Hokkaido, Honsu, Shikodu en Kyushu. De steden met het meeste belang in Japan zijn de hoofdstad, Tokio, Osaka, Kioto en Hiroshima, Nara, enz. In Japan kent men geen zomertijd, daardoor is het tijdsverschil met Japan en Nederland in de zomer een uur minder dan in de winter. Tijdens onze winter is de tijd in Japan 8 uur later dan in Nederland. In de zomer is het in de Japanse tijdzone 7 uur later dan in Nederland.

Wereldklok en tijdzonekaart

Wanneer je op zoek bent naar een complete tijdzonekaart of naar de wereldtijd, kijk dan eens op onze wereldklok. Hier zie je alle tijdzones in een oogopslag en kan je de tijd opzoeken op naam van de stad die je zoekt.

Kaart Japan