Huidige tijd in Bermuda

Wereld  / Bermuda

Ashburn
01:52
29 januari 2020
Bermuda
02:52
29 januari 2020

Lokale tijd in Bermuda

Het is in Bermuda 4.0 uur vroeger dan UTC en 1.0 uur later dan in Ashburn. Op dit moment is er geen zomertijd van toepassing.

Meer over de tijd in Bermuda is

Huidige tijd
02:52
Timezone Atlantic Standard Time (AST)
Olson tijdzone ID Atlantic/Bermuda
Tijdsverschil 1.0 uur later dan Ashburn
  4.0 uur vroeger dan UTC

Meer over de tijd in Bermuda

Bermuda heeft een van de hoogste inkomens per persoon ter wereld. In 2004 was dit $69.900 .Slechts 20% procent van het land is beschikbaar voor landbouw. Op het eiland zijn veel financiële bedrijven gevestigd.Er zijn geen spoorwegen en snelwegen op Bermuda. Er is één echte hoofdweg in Bermuda, en die loopt over het hele eiland.Per boot is het mogelijk naar de andere eilanden te varen. Er is één brug tussen de eilanden: "The Causeway". Deze loopt tussen Bermuda en Saint Georges Island. Dat is vooral handig voor het toerisme, want dan hoeft men na aankomst op het vliegveld niet met de boot naar de hoofdstad Hamilton. Het tijdsverschil tussen Bermuda en het UTC op de werelklok is op dit moment: UTC-0400. Het tijdsverschil met Nederland is dus 4 uur, en op dit moment is er geen zomertijd van toepassing in Bermuda.

Wereldklok en tijdzonekaart

Wanneer je op zoek bent naar een complete tijdzonekaart of naar de wereldtijd, kijk dan eens op onze wereldklok. Hier zie je alle tijdzones in een oogopslag en kan je de tijd opzoeken op naam van de stad die je zoekt.

Kaart Bermuda