Huidige tijd in Bermuda

Bermuda

19:26
3 maart 2024

Lokale tijd in Bermuda

De tijd in Bermuda is 4 uur vroeger dan UTC en 1 uur later dan in Ashburn. De huidige tijdzone in Bermuda is Atlantic Standard Time (AST). Er is op dit moment wintertijd van toepassing in Bermuda. De zomertijd in Bermuda begint op 10 maart 2024.

Meer over de tijd in Bermuda

Huidige tijd
19:26
Tijdzone Atlantic Standard Time (AST)
Zomertijd tijdzone: Atlantic Daylight Time (ADT)
IANA tijdzone Atlantic/Bermuda
Jouw tijdsverschil 1 uur later dan Ashburn
UTC tijdsverschil UTC-4
4 uur vroeger dan UTC

Zomertijd Bermuda

Bermuda gebruikt zomertijd. In het overzicht hieronder kan je zien wanneer de zomertijd in Bermuda begint en wanneer deze eindigt.

Einde zomertijd 2023 5 november 2023
De klok gaat 1 uur achteruit
Begin zomertijd 2024 10 maart 2024
De klok gaat 1 uur vooruit
Einde zomertijd 2024 3 november 2024
De klok gaat 1 uur achteruit

Bermuda

Bermuda heeft een van de hoogste inkomens per persoon ter wereld. In 2004 was dit $69.900 .Slechts 20% procent van het land is beschikbaar voor landbouw. Op het eiland zijn veel financiële bedrijven gevestigd.Er zijn geen spoorwegen en snelwegen op Bermuda. Er is één echte hoofdweg in Bermuda, en die loopt over het hele eiland.Per boot is het mogelijk naar de andere eilanden te varen. Er is één brug tussen de eilanden: "The Causeway". Deze loopt tussen Bermuda en Saint Georges Island. Dat is vooral handig voor het toerisme, want dan hoeft men na aankomst op het vliegveld niet met de boot naar de hoofdstad Hamilton. Het tijdsverschil tussen Bermuda en het UTC op de werelklok is op dit moment: UTC-0400. Het tijdsverschil met Nederland is dus 4 uur, en op dit moment is er geen zomertijd van toepassing in Bermuda.

Belangrijke plaatsen in Bermuda

Hieronder zie je de huidige tijd in enkele grotere plaatsen in Bermuda.

Tijd in Bermuda