Huidige tijd in Bermuda

Bermuda

18:23
20 mei 2022

Lokale tijd in Bermuda

Het is in Bermuda 3 uur vroeger dan UTC en 1 uur later dan in Ashburn. Op dit moment is er wel zomertijd van toepassing.

Meer over de tijd in Bermuda is

Huidige tijd
18:23
Zomertijd 1 uur
Timezone Atlantic Daylight Time (ADT)
Olson tijdzone ID Atlantic/Bermuda
Tijdsverschil 1 uur later dan Ashburn
  3 uur vroeger dan UTC

Wanneer gaat de zomertijd in in Bermuda

Bermuda gebruikt zomertijd. In het overzicht hieronder kan je zien wanneer de zomertijd begint in Bermuda en wanneer de zomertijd eindigt.

Begin zomertijd 2022 13 maart 2022
1 uur vooruit
Einde zomertijd 2022 6 november 2022
1 uur achteruit
Begin zomertijd 2023 12 maart 2023
1 uur vooruit

Bermuda

Bermuda heeft een van de hoogste inkomens per persoon ter wereld. In 2004 was dit $69.900 .Slechts 20% procent van het land is beschikbaar voor landbouw. Op het eiland zijn veel financiële bedrijven gevestigd.Er zijn geen spoorwegen en snelwegen op Bermuda. Er is één echte hoofdweg in Bermuda, en die loopt over het hele eiland.Per boot is het mogelijk naar de andere eilanden te varen. Er is één brug tussen de eilanden: "The Causeway". Deze loopt tussen Bermuda en Saint Georges Island. Dat is vooral handig voor het toerisme, want dan hoeft men na aankomst op het vliegveld niet met de boot naar de hoofdstad Hamilton. Het tijdsverschil tussen Bermuda en het UTC op de werelklok is op dit moment: UTC-0400. Het tijdsverschil met Nederland is dus 4 uur, en op dit moment is er geen zomertijd van toepassing in Bermuda.

Belangrijke plaatsen in

heeft meerdere tijdzones, we tonen de tijd in een aantal grotere plaatsen in verschillende tijdzones in .