Oproep
Help ons de verspreiding van het Coronavirus te ontdekken en voorspellen in uw omgeving. Vul je gezondheidstoestand in op CoronaStatus.nl

Huidige tijd in Barbados

Wereld  / Barbados

Ashburn
11:46
5 april 2020
Barbados
11:46
5 april 2020

Lokale tijd in Barbados

Het is in Barbados 4.0 uur vroeger dan UTC en dezelfde tijd als in Ashburn. Op dit moment is er geen zomertijd van toepassing.

Meer over de tijd in Barbados is

Huidige tijd
11:46
Timezone Atlantic Standard Time (AST)
Olson tijdzone ID America/Barbados
Tijdsverschil dezelfde tijd als Ashburn
  4.0 uur vroeger dan UTC

Meer over de tijd in Barbados

Barbados is het meest oostelijk gelegen gebied van de Antillen; het ligt ongeveer 175 kilometer ten oosten van Saint Vincent. Aan de zuid- en de westkust liggen veel stranden met fijn zand, terwijl het binnenland bezaaid is met heuvels. De stranden zijn omringd door koraalriffen.De tijdzone in Barbados volgt dezelfde tijd als Caracas, manaus, en La Paz. Het tijdsverschil op de wereldklok tenopzichte van Nederland is 7 uur later.Er heerst een tropisch klimaat met een gemiddelde temperatuur van 26 °C en overvloedige neerslag, vooral in het binnenland. Het regenseizoen duurt van juni tot november. Orkanen zijn in het gebied talrijk, maar door de zuidoostelijke ligging blijft Barbados vaak buiten schot.

Wereldklok en tijdzonekaart

Wanneer je op zoek bent naar een complete tijdzonekaart of naar de wereldtijd, kijk dan eens op onze wereldklok. Hier zie je alle tijdzones in een oogopslag en kan je de tijd opzoeken op naam van de stad die je zoekt.

Kaart Barbados