Oproep
Help ons de verspreiding van het Coronavirus te ontdekken en voorspellen in uw omgeving. Vul je gezondheidstoestand in op CoronaStatus.nl

Huidige tijd in Jordanië

Wereld  / Jordanië

Ashburn
01:46
30 maart 2020
Jordanië
08:46
30 maart 2020

Lokale tijd in Jordanië

Het is in Jordanië 3.0 uur later dan in UTC en 7.0 uur later dan in Ashburn. Op dit moment is er wel zomertijd van toepassing.

Meer over de tijd in Jordanië is

Huidige tijd
08:46
Zomertijd 1.0 uur
Timezone Eastern European Summer Time (EEST)
Olson tijdzone ID Asia/Amman
Tijdsverschil 7.0 uur later dan Ashburn
  3.0 uur later dan UTC

Begin en einde van de zomertijd in Jordanië

Begin zomertijd 26 maart 2020
1 uur vooruit
Einde zomertijd 29 oktober 2020
1 uur achteruit
Begin zomertijd 25 maart 2021
1 uur vooruit

Meer over de tijd in Jordanië

Jordanië is gelegen tussen Israël en de Westelijke Jordaanoever in het Midden-Oosten. Jordanië heft een oppervlakte van ongeveer 90.00 vierkante kilometer en telt ruim6 en een half miljoen inwoners. De tijdszone waar Jordanië in valt is UTC + 2 in de winter en UTC +3 in de winter. Dit betekend dat er altijd een uur tijdsverschil tussen Nederland en Jordanië is. Er is wel twee uitzonderingen, tussen de laatste vrijdag en zondag van maart, en tussen de laatste vrijdag en zondag van oktober, dan is het in Jordanië twee uur later dan in Nederland.

Wereldklok en tijdzonekaart

Wanneer je op zoek bent naar een complete tijdzonekaart of naar de wereldtijd, kijk dan eens op onze wereldklok. Hier zie je alle tijdzones in een oogopslag en kan je de tijd opzoeken op naam van de stad die je zoekt.

Kaart Jordanië