Oproep
Help ons de verspreiding van het Coronavirus te ontdekken en voorspellen in uw omgeving. Vul je gezondheidstoestand in op CoronaStatus.nl

Huidige tijd in Falklandeilanden

Wereld  / Falklandeilanden

Ashburn
23:55
6 april 2020
Falklandeilanden
00:55
7 april 2020

Lokale tijd in Falklandeilanden

Het is in Falklandeilanden 3.0 uur vroeger dan UTC en 1.0 uur later dan in Ashburn. Op dit moment is er geen zomertijd van toepassing.

Meer over de tijd in Falklandeilanden is

Huidige tijd
00:55
Timezone Atlantic/Stanley (-03)
Olson tijdzone ID Atlantic/Stanley
Tijdsverschil 1.0 uur later dan Ashburn
  3.0 uur vroeger dan UTC

Meer over de tijd in Falklandeilanden

De Falklandeilanden is een territorium van het Verenigd Koninkrijk in de Zuidelijke Atlantische Oceaan bij Zuid-Amerika. De Falklandeilanden telt ongeveer 3000 inwoners. De Falklandeilanden kent wel zomer en wintertijd maar deze is precies het tegenovergestelde van Nederland. Tijdens de wintertijd vallen de Falklandeilanden in de tijdzone UTC -4 en in de zomertijd in de tijdzone UTC -3. Dit betekent dat tijdens onze zomertijd het op de Falklandeilanden 6 uur vroeger is dan in Nederland en tijdens onze wintertijd is het op de Falklandeilanden 4 uur vroeger dan in Nederland.

Wereldklok en tijdzonekaart

Wanneer je op zoek bent naar een complete tijdzonekaart of naar de wereldtijd, kijk dan eens op onze wereldklok. Hier zie je alle tijdzones in een oogopslag en kan je de tijd opzoeken op naam van de stad die je zoekt.

Kaart Falklandeilanden