Oproep
Help ons de verspreiding van het Coronavirus te ontdekken en voorspellen in uw omgeving. Vul je gezondheidstoestand in op CoronaStatus.nl

Huidige tijd in Cuba

Wereld  / Cuba

Ashburn
02:11
30 maart 2020
Cuba
02:11
30 maart 2020

Lokale tijd in Cuba

Het is in Cuba 4.0 uur vroeger dan UTC en dezelfde tijd als in Ashburn. Op dit moment is er wel zomertijd van toepassing.

Meer over de tijd in Cuba is

Huidige tijd
02:11
Zomertijd 1.0 uur
Timezone Cuba Daylight Time (CDT)
Olson tijdzone ID America/Havana
Tijdsverschil dezelfde tijd als Ashburn
  4.0 uur vroeger dan UTC

Begin en einde van de zomertijd in Cuba

Begin zomertijd 8 maart 2020
1 uur vooruit
Einde zomertijd 1 november 2020
1 uur achteruit
Begin zomertijd 14 maart 2021
1 uur vooruit

Meer over de tijd in Cuba

Cuba is een land in Noord-Amerika. Cuba bestaat uit twee grote eilanden en een groot aantal kleine eilanden. Cuba heeft een oppervlakte van ruim 110.000 vierkante kilometer en hier wonen ongeveer 12 miljoen inwoners. De tijdszone waar Cuba in valt is in tijdens de wintertijd UTC-5 en in de zomertijd UTC-4. Het is op Cuba dus 6 uur vroeger dan in Nederland. De zomer en wintertijd gaat in Cuba wel later in dan in Nederland wat resulteert in het feit dat het een viertal weken in Cuba 5 uur vroeger is in plaats van 6 uur vroeger dan in Nederland.

Wereldklok en tijdzonekaart

Wanneer je op zoek bent naar een complete tijdzonekaart of naar de wereldtijd, kijk dan eens op onze wereldklok. Hier zie je alle tijdzones in een oogopslag en kan je de tijd opzoeken op naam van de stad die je zoekt.

Kaart Cuba