Oproep
Help ons de verspreiding van het Coronavirus te ontdekken en voorspellen in uw omgeving. Vul je gezondheidstoestand in op CoronaStatus.nl

Huidige tijd in Britse Maagdeneilanden

Wereld  / Britse Maagdeneilanden

Ashburn
16:34
3 april 2020
Britse Maagdeneilanden
16:34
3 april 2020

Lokale tijd in Britse Maagdeneilanden

Het is in Britse Maagdeneilanden 4.0 uur vroeger dan UTC en dezelfde tijd als in Ashburn. Op dit moment is er geen zomertijd van toepassing.

Meer over de tijd in Britse Maagdeneilanden is

Huidige tijd
16:34
Timezone Atlantic Standard Time (AST)
Olson tijdzone ID America/Tortola
Tijdsverschil dezelfde tijd als Ashburn
  4.0 uur vroeger dan UTC

Meer over de tijd in Britse Maagdeneilanden

De Britse Maagdeneilanden zijn een eilandengroep die deel uitmaakt van de antillen in het Caraïbisch gebied. De eilandengroep bestaat uit meer dan 50 eilanden. Op de eilanden heerst een sub-tropisch klimaat, hierdoor varieert de temperatuur nauwelijks. De gemiddelde temperaturen zijn 29 °C in de zomer en 25 °C 's winters. De tijdzone van Britse Maagdeneilanden is Atlantic Standard Time (AST), Het tijdsverschil bedraagt 5 uren met de Central European Time (CET) op de wereldklok. Op de eilanden wonen vooral Afro-Caraïbiërs die er door de Britten naartoe zijn verhandeld ten tijden van de slavenhandel. Daarnaast zijn er vooral (blanke) kolonisten uit het Verenigd Koninkrijk.

Wereldklok en tijdzonekaart

Wanneer je op zoek bent naar een complete tijdzonekaart of naar de wereldtijd, kijk dan eens op onze wereldklok. Hier zie je alle tijdzones in een oogopslag en kan je de tijd opzoeken op naam van de stad die je zoekt.

Kaart Britse Maagdeneilanden