Oproep
Help ons de verspreiding van het Coronavirus te ontdekken en voorspellen in uw omgeving. Vul je gezondheidstoestand in op CoronaStatus.nl

Huidige tijd in Bosnië Herzegowina

Wereld  / Bosnië Herzegowina

Ashburn
17:23
3 april 2020
Bosnië Herzegowina
23:23
3 april 2020

Lokale tijd in Bosnië Herzegowina

Het is in Bosnië Herzegowina 2.0 uur later dan in UTC en 6.0 uur later dan in Ashburn. Op dit moment is er wel zomertijd van toepassing.

Meer over de tijd in Bosnië Herzegowina is

Huidige tijd
23:23
Zomertijd 1.0 uur
Timezone Central European Summer Time (CEST)
Olson tijdzone ID Europe/Sarajevo
Tijdsverschil 6.0 uur later dan Ashburn
  2.0 uur later dan UTC

Begin en einde van de zomertijd in Bosnië Herzegowina

Begin zomertijd 29 maart 2020
1 uur vooruit
Einde zomertijd 25 oktober 2020
1 uur achteruit
Begin zomertijd 28 maart 2021
1 uur vooruit

Meer over de tijd in Bosnië Herzegowina

De nationale munteenheid in Bosnië en Herzegovina is de Bosnische Mark (Konvertibilna Marka), ofwel BAM ofwel KM. 1 km is ongeveer 0,51 euro; de koers ligt vast.Bosnië is gelegen in de westelijke Balkan, grenzend aan Kroatië in het noorden en westen, Servië in het noordoosten en Montenegro in het zuidoosten. Het land is voornamelijk bergachtig en bevindt zich in de centrale Dinarische Alpen. De wereldklok laat zien dat het tijdsverschil tussen Bosnië Herzegowina: UTC+0100 is. Europa/Sarajevo delen dezelfde tijdzone als Bosnië Herzegowina. Op dit moment is er geen zomertijd in Bosnië Herzegowina.

Wereldklok en tijdzonekaart

Wanneer je op zoek bent naar een complete tijdzonekaart of naar de wereldtijd, kijk dan eens op onze wereldklok. Hier zie je alle tijdzones in een oogopslag en kan je de tijd opzoeken op naam van de stad die je zoekt.

Kaart Bosnië Herzegowina