Oproep
Help ons de verspreiding van het Coronavirus te ontdekken en voorspellen in uw omgeving. Vul je gezondheidstoestand in op CoronaStatus.nl

Huidige tijd in Bonaire Sint Eustatius en Saba

Wereld  / Bonaire Sint Eustatius en Saba

Ashburn
23:23
6 april 2020
Bonaire Sint Eustatius en Saba
23:23
6 april 2020

Lokale tijd in Bonaire Sint Eustatius en Saba

Het is in Bonaire Sint Eustatius en Saba 4.0 uur vroeger dan UTC en dezelfde tijd als in Ashburn. Op dit moment is er geen zomertijd van toepassing.

Meer over de tijd in Bonaire Sint Eustatius en Saba is

Huidige tijd
23:23
Timezone Atlantic Standard Time (AST)
Olson tijdzone ID America/Curacao
Tijdsverschil dezelfde tijd als Ashburn
  4.0 uur vroeger dan UTC

Meer over de tijd in Bonaire Sint Eustatius en Saba

Bonaire Sint Eustatius en Saba; drie eilanden in de Caribische zee welke tot en met 2010 tot de Nederlandse Antillen behoorden. De eilanden staan ook bekend als de BES eilanden. De eilanden, met goed klinkende hoofdstad namen zoals Kralendijk, Oranjestad en 'The Bottom', liggen ten westen van Nederland vlak bij Curaçao en Sint Maarten. De tijd op de BES eilanden is UTC-4. Er wordt geen zomertijd gebruikt. Omdat in Nederland wel zomertijd gebruikt wordt is het tijdsverschil met de eilanden in de zomer een uur groter dan in de winter.

Wereldklok en tijdzonekaart

Wanneer je op zoek bent naar een complete tijdzonekaart of naar de wereldtijd, kijk dan eens op onze wereldklok. Hier zie je alle tijdzones in een oogopslag en kan je de tijd opzoeken op naam van de stad die je zoekt.

Kaart Bonaire Sint Eustatius en Saba