Oproep
Help ons de verspreiding van het Coronavirus te ontdekken en voorspellen in uw omgeving. Vul je gezondheidstoestand in op CoronaStatus.nl

Huidige tijd in Bahrein

Wereld  / Bahrein

Ashburn
16:09
3 april 2020
Bahrein
23:09
3 april 2020

Lokale tijd in Bahrein

Het is in Bahrein 3.0 uur later dan in UTC en 7.0 uur later dan in Ashburn. Op dit moment is er geen zomertijd van toepassing.

Meer over de tijd in Bahrein is

Huidige tijd
23:09
Timezone Asia/Bahrain (+03)
Olson tijdzone ID Asia/Bahrain
Tijdsverschil 7.0 uur later dan Ashburn
  3.0 uur later dan UTC

Meer over de tijd in Bahrein

Bahrein betekent letterlijk twee zeeën in het Arabisch.Bahrein is een eilandstaat in de Perzische Golf en de Golf van Bahrein. Als centraal gelegen golfstaatje vervult het een belangrijke economische en financiële positie binnen de oliewereld.Bahrein kent geen zomertijd, dus tijdens deze periode is het tijdsverschil op de wereldklok 1 uur ten opzichte van Nederland. In Bahrein is het tijdsverschil 2 uur ten opzichte van Nederland. Het land ligt ingeklemd tussen Saoedi-Arabië in het westen en Qatar in het oosten en zuiden.

Wereldklok en tijdzonekaart

Wanneer je op zoek bent naar een complete tijdzonekaart of naar de wereldtijd, kijk dan eens op onze wereldklok. Hier zie je alle tijdzones in een oogopslag en kan je de tijd opzoeken op naam van de stad die je zoekt.

Kaart Bahrein