Huidige tijd in Amerika

Vlag van Amerika

Belangrijke plaatsen in Amerika

Amerika heeft meerdere tijdzones, de tijd in een aantal belangrijke plaatsen in Amerika kan je hieronder vinden.

Anchorage 14:41 Boise 16:41 Brooklyn 18:41 Chicago 17:41 Dallas 17:41 Denver 16:41 Detroit 18:41 Honolulu 13:41 Houston 17:41 Indianapolis 18:41 Las Vegas 15:41 Los Angeles 15:41 Louisville 18:41 Miami 18:41 Monticello 18:41 New York 18:41 Philadelphia 18:41 Phoenix 16:41 San Antonio 17:41 San Diego 17:41 San Francisco 15:41 Tell City 17:41 Washington 18:41

Meer over de tijd in Amerika

Noord Amerika of eigenlijk natuurlijk de Verenigde Staten van Amerika ligt aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Gezien de grote afstand tussen Nederland en Amerika is het er op een ander moment dag en hanteren ze er een andere tijd en is er tijdsverschil met Nederland. In de meest westelijke van de Amerikaanse tijdzones is het 12 uur vroeger dan de Nederlandse tijd. Als wij aan het avondeten zitten gaat in Amerika de wekker zeg maar. Het is het eenvoudigst om op onze wereldklok de tijd in Amerika op te zoeken.

Wereldklok en tijdzonekaart

Wanneer je op zoek bent naar een complete tijdzonekaart of naar de wereldtijd, kijk dan eens op onze wereldklok. Hier zie je alle tijdzones in een oogopslag en kan je de tijd opzoeken op naam van de stad die je zoekt.

Kaart Amerika

Gerelateerde links

- Reisinformatie USA